vrijdag, april 21, 2006

JongGehuwden Dag

niet te missen, elk jaar organiseert bisdom haarlem jonggehuwdendag.

Allen daarheen!

7 opmerkingen:

Dr. Jones zei

Wel louche dat ge het programma niet kunt checken op voorhend. (Of kijk ik erover?)

bieke zei

De roeping van het huwelijk wordt uitgediept door een inleiding en een keuzeworkshop. Door de ‘stellentijd’ en de ‘gezins-tijd’ is er veel ruimte voor elkaar.

kneem dus aan dat er eerst een inleiding zal zijn, dan een workshop naar keuze en dan een stellentijd of gezinstijd.

The jig is up! zei

Don't forget the swinging baby.

Waarschijnlijk zal dat één van de workshops zijn. En "stellentijd" kan ook maar enkel en alleen swingen zijn. Gezinstijd lijkt mij dan weer voor perverten. Maar tja, "JongGehuwden Dag" is dan ook georganiseerd door een bisdom.

Figures.

Jef Vingerhoedt zei

onze blog is mooi up to date! juni 2005 zullen we beslist niet halen, en even doorklikken leert ons dat we ook de editie 2006 aan onze neus lieten voorbijgaan in februari. (Zelfs een audioverslag kan je beluisteren op http://www.hoeksteen.org/index2.html)

Iemand die ideeën heeft ivm lollige evenementen in de toekomst? Organnisatie hoeft zelfs niet door een bisdom te gebeuren.

bieke zei

Nochtans hebt u de kans om je plechtige communie nogmaals te doen! De manier om te bevestigen dat je akkoord gaat met de christelijke waarden en normen. Meer informatie vind u bij de lokale priester.

Arend zei

De lokale pastoor volgt zijn christelijke waarden toch niet zo goed. De scouts proberen af te rippen, een kopper kan hij krijgen!

bieke zei

Wanneer dan? ik loop blijkbaar achter, zoals gewoonlijk.