woensdag, februari 07, 2007

Experience

http://www.experienceoldspice.com/

Zin in een typische internet test? Hier is je ding. Doelend op mannen van de wereld! (niet voor vrouwen dus)
Ik haalde 60, onder het gemiddelde, wat ik deels wijt aan poorly understood english en vooral aan de koe-vraag, waar je alle verschillende vleesjes van de koe moest aanduiden. Ik kreeg daarna dan wel 4 sterren voor m'n Engels. Anyway, I enjoyed, maar 't is niks must have done it.

5 opmerkingen:

Jef Vingerhoedt zei

64% Beats you, maar komt nog niet in de buurt van mijn toch wel mooie examenpunten.
Ik ben blij te weten dat ik een 5-sterrenvocabulaire heb en een 5-sterren militaire kennis. Het spreekt voor zich dat dat een stuk belangrijker is dan triviale dingen als wetenschap, geschiedenis en maatschappij.

Jef Vingerhoedt zei

Wel een klein probleempje. In de buurt van vrouwen blijk ik geen oogcontact te kunnen maken. Te verlegen, kan geen conversatie gaande houden en begin dan te zweten. Weet weeral waar ik aan moet werken.

Dr. Jones zei

haha! had dezelfde uitkomst precies...

proficiat met uw schone punten!

The jig is up! zei

No Manfume for me!

Met wat geluk heb ik blijkbaar 82% gehaald. Toch wist ik bitter weinig van Vehicules, Sports, Survival en Military. In de categorieën Geek, History, Travel, Vocabulary en Romance (ookal neem ik toch liever condooms mee in een bordeel, toch was ik een alpha male) scoorde ik het hoogst.

De site zit weer wel goed in elkaar. Zeker het filmpje is goed gemaakt.

bieke zei

ik weet niet of ik hier trots op moet zijn maar khaalde een score van 58%. Ik kon wel een deel niet zien en dan heb ik maar gegokt, blijkbaar kan ik goed gokken.
Ik mag nu (met trots) zeggen dat ik a manfume wearing sissy man ben. Das is iets anders he